Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Róna Péter: aki a Fideszre szavaz vasárnap búcsút akar mondani az EU-nak.

Ez a cikk több mint 6 éves.

Az a politika amit Orbán Viktor Magyarország számára megfogalmazott elfogadhatatlan Európában. Szerinte nincs az az európai állampolgár aki eltudja fogadni, hogy Európát ócsárolják, miközben Orbánék az ő európai adófizetői pénzét költik.

Európa Róna szerint nem kérte, hogy Orbán megvédje Európát. Azt kérte 1200 menekültet fogadjanak be, ezt nem teljesítette Magyarország. Róna arról beszél, hogy az európai parlament két legnagyobb bizottsága úgy döntött elindítják a 7-es cikkely eljárást Magyarország ellen, sőt múlt héten egy 60 milliárdos uniós támogatás befagyasztásáról is döntöttek.

Róna szerint az unió befogja fagyasztani a magyarországi EU-s támogatásokat, és ezzel órási bajba fog kerülni a magyar gazdaság. Szerinte a külföldön dolgozó magyarok hazaküldött pénze, és az uniós támogatások nélkül nem fog növekedni a magyar gazdaság.

Beszél arról is, hogy nem igaz, hogy a magyar növekedés a második legnagyobb az EU-ban, azt állítja 7 országnak is nagyobb a növekedése mint nekünk.

Szerinte ha bekövetkezik ez, akkor minden amiért az LMP dolgozott kútba esik. Nem lesz erős oktatás, tovább fognak nőni a bérkülönbségek, és a szegénység. Aki a Fideszre szavaz vasárnap Róna szerint az búcsút akar mondani az EU-nak.