Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Molnár Gyula szavazásra buzdít

Ez a cikk több mint 6 éves.

Az MSZP elnöke érzi és tudja, hogy az emberek többsége eldöntötte, le akarja váltani ezt a kormányt. Néhány héttel ezelőtt ledőlt az apátia fala – emlékszik vissza a hódmezővásárhelyi győzelemre: van remény, van esély, leváltható a hatalom.

Akinek van iskolás gyereke, az tudja, az oktatási rendszert végletesen tönkretették, akinek a rokona volt mostanában kórházban, látta milyen az egészségügyi ellátás, azok a nyugdíjasok, akik szeretnék, hogy emelkedjen a nyugdíjuk, azok a családok, akik érzik, hogy a kormány csak elméletben családbarát, aki nem szeretne a rokonaival Skype-on beszélni, mert külföldön él, azt üzeni mindannyiuknak, menjenek el szavazni.

Sokszor hallja, hogy az emberek félnek attól, hogy retorzió éri őket, ha elmennek szavazni. A szavazófülkében semmilyen hatalom nem kontrollálhatja az embereket. Taktikus szavazásra biztat: az első  szavaztával helyben mindenki szavazzon az legesélyesebbre és váltsa le a kormányt, a második szavazattal pedig válasszunk magunkak jövőt.

Beleszáll a Jobbikba: ha valaki arról panaszkodik, hogy a Fidesz az ő programját hajtja végre, akkor arra nem is kellene szavaznunk. A Jobbik nem hajlandó összefogni a baloldallal, ellenben akár össze is fog Orbán Viktorral, ha a helyzet úgy alakul.