Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Rendőrség előtt vallottak arról, hogy illegálisan fizetik őket Ferencvárosban, mégse nyomoz a NAV

Ez a cikk több mint 4 éves.

Elutasította a nyomozást a NAV, a 444 cikke szerint a ferencvárosi parkolási botrány kapcsán tett feljelentés után, méghozzá bizonyítékok hiányában. A NAV dokumentuma szerint nem ítélték Ács Dániel videója alapján megalapozottnak, hogy költségvetési csalás zajlana, miután a 444 videója bemutatta, milyen fantom céghálón keresztül folynak el a pénzek a parkolási cégből.

De ennél is súlyosabbnak tűnik az, hogy a NAV azután se nyomoz, hogy a 444  birtokába került felvételen látható, hogy a parkolási cég egyik alkalmazottja azon problémázik, hogy a cég képviselői nem annyit fizettek neki feketén, amiben megállapodtak. 20 ezerrel kevesebb volt a borítékban. Sőt, a felvételen az is látszik, hogy rendőrök is érkeznek a helyszínre, akik felveszik az ügyben a vallomásokat, és akiknek a főnökök beismerik, hogy ők adták a borítékot.

A 444 cikke elég pontosan foglalja össze a dolgot:

Tehát nem csak a 444-nél, de a rendőrségnél is megvan a adóhatóság által hiányolt összes információ nevekkel, cégnévvel, helyszínnel és időponttal együtt, amik megerősítik a filmünk állításait.

A NAV vagy egyáltalán meg se vizsgálta a bizonyítékokat, vagy ebben sem talált kivetnivalót. A 444 egyébként azt is írja, hogy a parkolási maffia tevékenységének leleplezése során többször is kérték az adóhatóság segítségét de az nem adta meg azt.

A hírhedt IX. kerületi parkolási bizniszről egyébként ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe a 444.hu remek dokumentumfilmjét, melyet alább lehet megtekinteni: