Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Karácsony Gergely feljelenti és vitára hívja Tarlós Istvánt

Ez a cikk több mint 2 éves.

„Zugló polgármestere kétségbeesetten védekezik, mert tudja, hogy megint nagy butaságot csinált és mondott. Karácsony úr még a saját pártfogóit is rezzenéstelen arccal bemártja, ha bajba kerül” – ezt nyilatkozta tegnap az atv.hu-nak Tarlós István. Ma reggel pedig arról beszélt a Fidesz főpolgármestere, hogy Karácsony Gergelynek gyanús fideszes kapcsolatai vannak.

Erre reagált úgy az MSZP, a Párbeszéd és a DK főpolgármester-jelöltje, Karácsony Gergely az ATV-nek, hogy valótlan állításai miatt feljelentést tett Tarlós István ellen, illetve vitára hívta a főpolgármestert.


„Nincs már kedvem ahhoz, hogy ezt a gyerekes kampányt folytassuk” – mondta Karácsony, majd hozzátette, elege van abból, hogy Tarlós „mindenféle félinformációkkal traktálja a nyilvánosságot”.

„Ha ennyi részletes mondandója van nekem, Zuglónak és az egész fővárosnak, akkor legyen egy Karácsony-Tarlós vita” – hívta végül vitára a főpolgármestert Karácsony.

Az atv.hu cikke szerint Karácsony reagált a zuglói parkolást ért vádakra is, ugyanis a kerület polgármestere a lapnak azt mondta, szerinte „a működés szempontjából nyereséges” a zuglói parkolás.