Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Betegség miatt szünetel Baló György műsora az RTL-en

Ez a cikk több mint 5 éves.

A tegnapi, hétfő esti adás végén jelentette be Baló György műsorvezető – miután bemutatta Kondorosi Éva biológus munkásságát – hogy négy évnyi adás után egy darabig szünetelni fog az RTL Klub Magyarul Balóval című népszerű közéleti és politikai műsora.

Ahogy a műsorvezető mondta,

„négy évnyi napi műsorkészítés után pihenésre és kezelésre van szükségem, ezért ezt a műsort saját kérésemre az RTL holnaptól szünetelteti.”

Majd hozzátette:

„de azért – viszontlátásra.”

A Magyarul Balóval című műsor az RTL saját gyártásában készül, először 2015-ben vetítették az RTL II csatornán. Hamar népszerűvé vált, Baló György, a Magyar Televízió korábbi munkatársa

a Fidesz-kormány előtti érában a köztévében is hasonló műsorok készítésében működött közre, így a nézők számára már ismert volt a közéleti műsorvezető szerepében.

A műsorban nap mint nap más vendéget hívtak, akivel egy adott témát jártak körül közérthető módon, máskor politikai pártok tagjai – egyszerre akár több is – beszélgettek Balóval az aktuális témákról, olykor pedig a Fideszből is sikerült meghívni egy-egy politikust a műsorba.

Baló György, Prima Primissima életműdíjjal kitüntetett újságíró és tévés műsorvezető 2017-ben egyszer már eltűnt betegség miatt a képernyőről, akkor azonban a csatorna helyettesítette őt Rábai Balázzsal, Boros Krisztinával és Kéri Barnával.

via RTL / 24.hu