Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Milyen közmédia az, ahová nem hívják be a váróteremben ülő tucatnyi képviselő egyikét sem

Ez a cikk több mint 5 éves.

Az MTVA Kunigunda utcai székházában éppen húsznál is több ellenzéki képviselő ül egy váróteremben, pár méterre a stúdióktól. A magyar társadalmat tájékoztatni hivatott, a közpénzünkből fenntartott közmédia azonban nem engedi be őket adásba. Sőt a jelenlétükről tudomást sem vesz senki a vezetőség vagy a felelős szerkesztőség soraiból. Egyedül fegyveres biztonságiak vegzálják őket, Hadházy Ákost és Szél Bernadettet ki is dobták az épületből, Bangóné Borbély Ildikót és Varju Lászlót pedig megráncigálták.

Az ellenzéki képviselők nem szeretnének mást, mint felolvasni ezt az öt pontot:

Ami most a Kunigunda utcában történik az egészen elképesztő. Elképesztő, hogy a közszolgálat eszményét idáig züllesztik, elképesztő, hogy nem hajlandók hírt adni a mai nap legfontosabb belpolitikai eseményéről.Ez nem csak közszolgálati szempontból, de úgy egyáltalán médiakészítési szempontból is teljes ostobaság: hiszen ha nézettséget szeretnének növelni, akkor ennél jobb alkalom nem is kell.

Az ellenzéki képviselők élő Facebook-videóit tízezrek nézik, bent a stúdióban eközben egy szombati olasz migrációs tüntetésről, a családtámogatásokról vagy épp a klezmerről beszélnek.

Ezért adunk  közösből évente 80-90 milliárd forintot?