Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A Mérce történetének harmadik legolvasottabb napja lett a rabszolgatörvény elleni tüntetés napja

Ez a cikk több mint 5 éves.

Az április 8-i választások, és az utána egy héttel tartott tüntetés napja után a Mérce történetének harmadik legolvasottabb napja lett a szombati nap. Ez jól mutatja, hogy a rabszolgatörvény érdekli az embereket és fontos témának tartják.

A Mérce egy színtisztán politikai lap, ami csak politikai, közéleti híreket közöl. Így a Mérce látogatottsága egyenesen arányos azzal, mennyire tartják fontosnak az emberek a politikai eseményeket, mennyire követik azokat. Az elmúlt napokban a szokásos átlag duplájára nőtt a Mérce olvasottsága a rabszolgatörvény kapcsán, míg szombaton közel voltunk ahhoz, hogy rekord-látogatottságot érjünk el. Végül jóval több mint 100 ezer ember olvasta a nap történéseit a Mércén.

Azt gondoljuk, hogy az elmúlt hetekben erősen és pontosan követtük a rabszolgatörvény körüli történéseket és segítettünk abban, hogy az ország minél nagyobb része megismerje a törvénytervezetet és azt, hogy ez a törvény milyen problémákat okozhat a magyar dolgozóknak és családjaiknak. Ennek is köszönhető a szombati rekord-közeli látogatottság.

Mi továbbra is a dolgozók pártján fogunk állni, a dolgozókért dolgozunk. Híreinket, véleménycikkeinket úgy írjuk, hogy az ne csupán egy értelmiségi közeg, hanem az egész ország problémáit tudja reprezentálni.

Tartsatok velünk, tartsanak velünk a továbbiaknak is, és mivel a Mérce egy pártoktól, oligarcháktól, nagytőkétől független, 100%-ban olvasói támogatásból működő  lap, ha tehetitek, támogassatok minket rendszeres havi átutalással!