Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Hadházyt otthonában zaklatják a kormánypárti bértollnokok

Ez a cikk több mint 5 éves.

Ma indul a Hadházy Ákos, egykor LMP-s, ma független képviselő kezdeményezte aláírásgyűjtés, melynek célja, hogy rábírja Magyarország kormányát az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra.

A képviselő célja, hogy egymillió aláírást gyűjtsön össze – úgy gondolja, ezzel megfelelő mértékű nyomást tud gyakorolni a kormányra, mely tettei legitimációs alapjaként a népakaratot szokta megjelölni, tehát ennyi állampolgár akaratát mindenképp figyelembe kell vennie.

Vélhetően ennek köszönhető, hogy Hadházyék kertjében időről időre kormánypárti tévéstábok jelennek meg. Ahogy Facebook-bejegyzésében írja „feleségem ma megint zaklatottan hívott fel az előbb, hogy a tegnapi után ma megint kamerázzák őt, a gyermekemet és a házamat.”

Emellett úgy látja, „pont az aláírásgyűjtés beindítására időzítették a mai aljas rágalom hírt a dezinformációs diktatúra élmunkásai, a tv2/m1/echotv/hirtv gépezet tagjai.”

A kormány és csatlósai a korábbi rágalmazásokkal és jelenlegi akcióikkal elérték, hogy az ellenzéki képviselőnek változtatnia kelljen eddigi életvitelén. Mint írja, „elköltözünk, bár ez komoly áldozatot kíván attól, aki nem lopja hülyére magát, mint ők. Nincs pl. uniós pénzből épített ”vendégházam„, mint ahogyan az sok fideszes képviselőnek és talpnyalójának van. De ne örüljenek, mert nem külföldre, nem is más városba.”

A bejegyzés végén azt ígéri, „ameddig a családom bírja, folytatni fogom”, és úgy véli, hogy „a kormány sokkal jobban fél – pl. az Európai Ügyészségtől.”

A teljes bejegyzés:

Frissítés, 14:17: Hadházy szerint a TV2 stábja tört be a kertjébe