Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A kőbányai ellenzéki jelölt rendbe hozott pár padot, úgyhogy az önkormányzat inkább szétverette azokat

Ez a cikk több mint 5 éves.

Szeptember 30-án tartanak Kőbányán időközi választást egy megüresedett önkormányzati körzetben. Az ellenzék jelöltje a momentumos Kovács Róbert, a Kőbánya Blues nevű Facebook-oldal bloggere, akit a többi ellenzéki párt is támogat.

Kovácsék a Kőér közben, a Dausz Gyula parkban elég ramaty állapotban lévő padokat újították fel tegnap. Lefestették és lecsiszolták őket. Kovácsék állítása szerint ma reggel viszont a helyi önkormányzati cég, a Kőkert emberei fogták, szétverték a padokat, és elszállították. Az biztos, hogy a padok, amiket tegnap felújítottak, már nincsenek a helyükön a blog képei szerint.

Így ír erről a momentumos jelölt:

LEFESTETTÉK A PADOKAT, AZ ÖNKORMÁNYZAT MÁSNAP SZÉTVERTE

Kőér köz, Dausz Gyula park. Érdekes módon a kőbányai önkormányzatot éveken át nem érdekelte az itt lévő köztéri padok sorsa, pontosabban az, hogy az egykoron itt található hat padból már csak kettő van meg, azok is régóta használhatatlan, korhadt állapotban.
Mindjárt változik azonban a helyzet, ha valaki önálló kezdeményezésben rendbe rakja ezt a két szegény padot. Ahogy az történt tegnap: lecsiszoltuk és lefestettük a padokat.
Ma reggel pedig kivonult a Kőkert, a lefestett padokat szétverte és elszállította.
Szánalmas. Ezt tudja ma a kőbányai fideszes városvezetés. A gyomrom forog.
Előre szólok, hogy már szervezzük jövő hétre a Vaspálya utcai szeméttelep felszámolását, kitakarítását. Amire egyébként Weeber alpolgármester tett többször ígéretet hónapokkal ezelőtt…