Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A Heti Válasz internetes kiadása is megszűnik

Ez a cikk több mint 5 éves.

Az egykori Simicska-média újabb címe tűnik el, miután a mai nappal, azaz augusztus 3-ával megszűnik a Válasz.hu, amely az újságárusok polcairól már korábban lekerülő Heti Válasz online kiadása volt.

A nyomtatott változatot júniustól nem adta ki a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft., ezt követően az online felületen jelenhettek meg a lap szerzőinek írásai. Az eredeti álláspont az volt, hogy a szerkesztőség kereshet magának új befektetőt, és amennyiben talál, lap a tovább működhet.  Erre azonban már a főszerkesztő Borókai Gábornak az utolsó nyomtatott számhoz írt búcsúcikkében foglaltak szerint is kevés esély volt.

Most a kiadóvállalat azt közölte: ügyvezetőváltásra hivatkozva megszüntetik a Válasz.hu-t is. A közlemény szerint a Válasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

A portál megszűnéséhez kapcsolódik, hogy a Hír TV szerdai fideszes visszafoglalásakor a Magyar Időkre hivatkozva bejárta a sajtót: Borókai Gábor, a Heti Válasz és a Válasz.hu főszerkesztője lemondott pozíciójáról, ezt az érintett nem sokkal később cáfolta.

(via Index)