Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Bejelentkezett a Magyar Kétfarkú Kutyapárt: Felcsúton indulnak az időközi választáson

Ez a cikk több mint 5 éves.

Kovács Gergő, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) elnöke az ATV Egyenes beszédben beszélt többek közt arról is, hogy elindulnak a felcsúti időközi választáson. Szerinte egyébként elég jók az esélyeik, ugyanis bárki másnál többet tettek eddig a településért, például építettek oda űrállomást is (és tényleg).

Kép forrása: ketfarkukutya.com

Felcsúton augusztus 12-én tartanak időközi polgármester-választást, miután április 20-án Mészáros Lőrinc lemondott posztjáról. A volt polgármester azzal indokolta döntését, hogy kizárólag gazdasági érdekeltségeire kíván koncentrálni.

Kovács szerint ellenzéki pártként egész jól túlélték a választást is, hiszen például az elnökük (ő maga) sem mondott le, és a csapatuk is egyben maradt. Kifejtette azt is, hogy az MKKP valójában egy hosszútávú projekt megvalósításán dolgozik:

„ az emberek gondolkodását akarjuk megváltoztatni, ami nem egy, nem két év, hanem körülbelül 500.”

Következő (ennél azért rövidebb távú) projektjük egyébként a Rákosrendező vasútállomásnál futó bicikliút egyik szakaszának felújítása lesz, amihez 800 ezer forintot gyűjtenének össze, ugyanis sem a vasúttársaság, sem a helyi önkormányzat nem javíttatja meg az inkriminált útszakaszt.

Az MKKP a választások előtt pályázatot írt ki a kampánytámogatásának elköltésére. A Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz Tékozló Alapból épült országszerte több játszótér, kutyafuttató, nyílt kiállítás, volt rengeteg gyerekprogram, felnőttprogram, mind visszakereshető, kiemelt céljuk pedig az volt, hogy legyenek „minél több ember számára használhatóak, hasznosak, viccesek, egy-egy helyen hiánypótlók, vagy jobb lesz tőlük a környék és egyébként szép az élet.”

(via atv.hu)