Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Fekete-Győr András marad a Momentum elnöke

Ez a cikk több mint 5 éves.

A továbbiakban is Fekete-Győr András a Momentum elnöke – tudta meg az Azonnali. A párt küldöttgyűlése három párttag közül választhatott, és még a mai napon megválasztják az elnökségi tagokat is.

A választáson 3%-ot elérő párt küldöttgyűlés a pártot eddig is vezető Fekete-Győr mellett a pécsi választókerületben induló és a kampányban a vidéki hálózatépítést hangsúlyozó Nemes Balázzsal és a mozgalom decentralizálása mellett érvelő Dukán András Ferenc közül választhatott.

Az Azonnali azt írja, Fekete-Győrre a küldöttek 56%-a szavazott, így második fordulóra sem volt szükség. Nemes Balázst a küldöttek 26 százaléka, Dukán András Ferencet 18 százaléka támogatta.

A Momentum küldöttgyűlése még a mai napon dönt a négy elnökségi tag személyéről is. A pozíciókért Bankus Tibor János, Bedő Dávid, Benedek Márton, Berg Dániel, Buzinkay György, Csillag Tamás, Donáth Anna Júlia, Hajnal Miklós, Hollai Gábor, Nemes Balázs és Szarvas Koppány Bendegúz indult.

Frissítés (18:59)

A Momentum közleménye szerint a küldöttgyűlés által megválasztott új elnökségi tagok: Berg Dániel, Buzinkay György, Donáth Anna és Hajnal Miklós.

Az elnökségi tagok megbízatása két évre szól.

(Azonnali // Címoldali kép: Momentum facebook-oldal)