Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Hadházy Ákos úgy megtrollkodta a Kossuth Rádiót, hogy gyorsan le is keverték

Ez a cikk több mint 5 éves.

A Sallai Róbert Benedekkel történt összetűzéséről akarta kérdezni az LMP leköszönt társelnökét a Kossuth Rádió reggeli műsora. Hadházy Ákost egyszer sem hívták be a közrádióba, amíg az LMP társelnöke volt, ma reggeli akciója után valószínűleg egy jó darabig újra mellőzni fogják.

A politikus ugyanis nem állt bele a játékba, és nem kezdett el az LMP-n belüli viszonyokról beszélni – mint mondta, ha a Sallaival való konfliktusáról szeretne beszélni, elmenne a Mónika Showba vagy valamelyik bulvárrádióba.

Elmondása szerint természetes, hogy a választások után a pártokban vannak feszültségek, de ezt kezelni fogják. És amúgy sem ez a legnagyobb kihívás a pártja számára.

„Számunkra a legnagyobb kihívás, hogy hogyan lehet leállítani azt az irgalmatlan sok pénzből folytatott kormánypropagandát, ami hazugságot sulykol bele az emberekbe” – jelentette ki Hadházy.

A politikus szerint a legnagyobb hazugság, amit a vidéken egyedüli hírrádióként fogható csatorna sulykol az, hogy az ellenzék több millió migránst telepítene be az országba, és csak ezért beszél a kormányzati korrupcióról. Ezután fel is sorolt pár ügyet, amiről a közrádió sosem kérdezte őt: Tiborcz-ügy, Farkas Flórián ügyei, az Öveges program.

Hazugság, hogy az ellenzék a több millió migráns betelepítése érdekében beszél ezekről az ügyekről – ismételte többször a politikus, akit sűrű „köszönömszépenek” közepette pár perc után le is kevert a műsorvezető.

Az LMP-s politikus nemrégiben az M1-en is hasonló módon trollkodta meg a kormánypropagandát.