Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Márki-Zay Péter videóval cáfolta a fideszes képviselő hamis állítását

Ez a cikk több mint 5 éves.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk korábban: koránt sem lehet harmonikusnak nevezni a hódmezővásárhelyi önkormányzat mindennapjait. Márki-Zay Péter polgármester épp ezért folyamatosan tudósít a helyieknek arról, hogy a közgyűléseken milyen munka folyik éppen.

A minap az egyik fideszes önkormányzati képviselő, Hegedűs Zoltán egy rövid Facebook-posztban emelte ki (szmájlival, napocskával és pezsgővel illusztrálva), hogy a Járható Vásárhely Program keretében 48 utcát és 21 járdát felújítanak. Eddig minden szuper. Csakhogy Hegedűs azt is hozzáfűzte, hogy a a közgyűlés 11 igen és 4 nem szavazattal fogadta el a felújítást, a négy renitens pedig Márki-Zay Péter, Kis Andrea, Molnár Lászlóné és Nagy Ernő volt.

Kép forrása: Facebook

Nos, Márki-Zay Péter nem sokkal később feltöltött egy videót szintén a Facebookra, amelyből viszont kiderül, hogy a valóság némileg különbözik ettől.

Igen, a helyzet az, hogy a közgyűlés egyhangúlag fogadta el a javaslatot, azaz Hegedűs állításával ellentétben Márki-Zay Péter, Kis Andrea, Molnár Lászlóné és Nagy Ernő is igennel szavazott.

Márki-Zay hozzáfűzte még:

„Szomorúan látom, hogy az egyébként jobb sorsra érdemes fideszes képviselők folyamatos hazugságokkal járatják le magukat családjuk és a vásárhelyiek előtt, gazdájuk utasítására. Továbbra is arra bíztatom őket, hogy ha legalább a gyermekeik előtt szeretnének becsületes embernek látszani, mondjanak nemet a gyűlöletkeltésre és KERESSÉK MEG ELVESZETTNEK HITT GERINCÜKET.”

Márki-Zay teljes bejegyzése itt olvasható, Hegedűs posztját pedig ide kattintva lehet megtekinteni.