Előzetes eredmények 98%-os feldolgozottságnál (forrás: Magyar Nemzet)

52,3%
16,3%
9,7%
6,6%
6,5%
Szerzett mandátumot:
Fidesz: 13 (52,3%)
DK: 4 (16,3%)
Momentum: 2 (9,7%)
MSZP-P: 1 (6,6%)
Jobbik: 1 (6,5%)
Nem szerzett mandátumot:
LMP
MKKP
Mi Hazánk

A Figyelő nem enged, és várja a Soros-zsoldosok jelentkezését

Furcsa szerkesztőségi cikket tett közzé honlapján a hajdanvolt gazdasági lap, amely mostanra a Fidesz-propaganda szócsöve lett.

A magyar adófizetők pénzéből működtetett, a kormánypárt érdekei szerint cikket író Fidesz-lap, amely ma reggeli cikkében elkezdett listázni magyarországi állampolgárokat az általuk  vélt politikai hovatartozásuk alapján, azt állítja, nem fél, és nem enged a megfélemlítésnek.

Vagyis legalábbis az URL tanúsága szerint ez volt a cikk eredeti címe, amit később megváltoztattak. Talán ezt azért ők is egy kicsit erősnek érezték.

Most a cikkben elnézést kérnek azoktól, akiknek elhunyt hozzátartozóit listázták, és várják a jelentkezőket, akik szeretnének felkerülni a „Soros-szaknévsorba”

Célunk, hogy a következő napokban pontosítsuk – ezúttal kérünk elnézést a listán szereplő, már elhunyt személyek családtagjaitól -, és a hibáinkat korrigáljuk. Mi is követjük a különböző internetes oldalakon elindult listázásokat, amelyre azok jelentkezhetnek, akik kimaradtak a mi lajstromunkból. Természetesen, minden érintett felkerülhet a bővített névsorunkba, ha ezt az online@figyelo.hu-n ezt jelzi számunkra. Aki viszont netán szégyelli, hogy felvettük a Soros-szaknévsorba, ugyanezen az e-mail címen jelezheti, és kérésére a nevét levesszük a listánkról.

Úgyhogy, nosza bátran, aki gondolja, az online@figyelo.hu címen tud feliratkozni.

A Figyelő persze ezzel azt is elismeri, hogy úgy fenyeget meg embereket, a kormánypárt szócsöveként, hogy semmivel nem tudja alátámasztani azt, hogy ezek az emberek bármilyen, az országra nézve káros tevékenységet végeztek volna.

Olvass tovább!