Eredmények 99,98%-os feldolgozottságnál

52,26%
16,21%
9,90%
6,67%
6,42%
Szerzett mandátumot:
Fidesz: 13 (52,26%)
DK: 4 (16,21%)
Momentum: 2 (9,90%)
MSZP-P: 1 (6,67%)
Jobbik: 1 (6,42%)
Nem szerzett mandátumot:
Mi Hazánk: 3,32%
MKKP: 2,62%
LMP: 2,18%

Németh Szilárd erős bástyaként takarítja el Soros katonáit

„Győzd le a „sötét” oldalt: 3D Nyomtatott Sakk készlet” – Egy 3D-nyomtatásra szakosodott budapesti nyomda ezzel a szlogennel hirdeti egyik, ha nem a legpatinásabb termékét: egy sakkjátékot, amelyben a világos NER egy Magyarország-térképen vívja kozmikus harcát Soros sötét serege ellen. A játék végkimenetelével kapcsolatban nem marad sok nyitott kérdés, ha mindehhez hozzávesszük, hogy a készlet az überelhetetlen Viktory fantázianevet kapta.

Viktory Sakk készlet – 3Dee Budapest

3D nyomtatás időtartama: SLA technológiával: 47 óra Rétegfelbontás: 0,05 mm Ügyfelünk engedélyével osztjuk meg a következő fájlokat. A készlet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággalcsupán a véletlen műve. A készlet figurái INGYENESEN is letölhetők és kinyomtathatók otthoni felhasználásra, mid-poly verzióban (licensz: Creative Commons Non-Commercial ) Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Persze- ahogyan az a termékleírásban is fel van tüntetve – a készlet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve. Ezt szem előtt tartva csak a bábuk és a magyar közélet bizonyos szereplőinek zavarba ejtő hasonlóságait sorjázzuk anélkül, hogy azonosítanánk a velük a figurákat.

A világos király például rettenetesen hasonlít Orbán Viktorra, aki fényes páncélban néz farkasszemet a fekete hordával. Mellette a – készlet hivatalos megnevezése szerint is – a „királyné”, áll, aki ez esetben kiköpött Habony Árpád, akinek mintha még Gucci-táskája is lenne, bár márkajelet nem sikerült róla leolvasnunk (van hova fejlődnie még ennek a technológiának). Nem hiányozhat a seregből a Lázár János-testű futó, a Mészáros Lőrinc-fejű huszár, és az egyetlen, széles arcból álló, határozott tekintetű bástya, ami meg teljesen olyan, mintha Németh Szilárd lenne. A világos sereg parasztok helyett kerítést alkalmaz előretolt helyőrségként, ami meglehetősen humánus dolog, hiszen így megkímélik sajátjaikat az emberáldozattól.

Nem úgy a túloldal, ahol  afrikai bennszülöttekre hajazó gyalogok (a politikai korrektség jegyében) védik pajzsaikkal a hátsó sort. A király egészen meggyőző hasonmása lehetne Soros Györgynek, aki egyetlen egyedi arccal rendelkező bábuként ,az „EU” betűegyüttest büszkén viselő vezérrel kéz a kézben irányítja a színfalak mögött seregét. A sötét gárda tisztjei között megjelenik az ENSZ, az OLAF és maga az euró is.

A játék egyik legfontosabb sajátossága, hogy extra szabályokat is figyelembe kell vennie a játékosoknak:

1: a világos gyalog (kerítés) semelyik bábut nem ütheti.
2: a világos gyalog (kerítés) sötét gyalog által nem üthető
3: a világos gyalog (kerítés) leütésekor (bármely másik sötét bábu által) a fehér játékos kétszer léphet (kizárólag két külön bábuval)

Olvass tovább!