Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kósa 800 milliójáról mutatott be kézírásos dokumentumot a Magyar Nemzet

Ez a cikk több mint 6 éves.

A Magyar Nemzet pénteki számában mutat be egy nem hivatalos dokumentumot, amely állításuk szerint azt igazolja, hogy Kósa Lajos saját írásával adta meg anyja bankszámlaszámát Szabó Gábornénak, hogy az elutaljon anyjának 800 millió forintot.

Szabó Gáborné az a rejtélyes csengeri nő, aki állítólag 1300 milliárd forintot örökölt, és egy közjegyzői okirat szerint ennek kezelését Kósára bízta. Kósa állítása szerint a nő csaló.

Csakhogy ahogy arra a Magyar Nemzet is emlékezett a ma közzétett bizonyíték felveti azt a kérdést, miért ajándékozott volna Kósa anyjának 800 millió forintot a nő, milyen ellenszolgáltatásért cserébe jár ennyi pénz? Kósa pedig még arra se adott választ, mi szükség lett volna az ő közbenjárására ahhoz, hogy az örökséget állampapírokba fektessék, ahogy arról közjegyzői dokumentum is van?

Kósa anyukája viszont nem először lett a miniszter és volt debreceni polgármester körüli ügyek egyik szereplője. Még Januárban derül kit, hogy Kósa Lajos 82 éves édesanyja egy fél sertésteleppel lett gazdagabb, és a gazdaság később 123 milliós állami támogatást kapott.