Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Drónnal fényképezték Vona Gábor kisfiát az udvarukon

Ez a cikk több mint 6 éves.

Vona Gábor Facebookjának tanúsága szerint a keresztény-nemzeti kormánynak ismét sikerült elképesztően mélyre süllyednie, éppen Húsvét másodnapján. A jobbikos miniszterelnök-jelölt arról számolt be, hogy ma délután a házuk udvarán kisfia egy fejük fölött. A szerkezet valószínűleg fotókat, videókat készített Vona fiáról, 15-20 méter magasságból, apja megvárta amíg a szomszéd utcában a szerkezet leszállt, majd autóba pattanva gyorsa odahajtva rajtakapott egy illetőt, amint éppen elhajtani készült.

Vona beszámolója szerint fia végig vele volt, a szerkezetet pedig odaérve egy férfi mellett egy gépkocsiban felfedezte, az illető azonban lóhalálában elmenekült az autóval. Ezért a politikus azt mondta, a rendszám alapján feljelentést tesz a rendőrségnél zaklatás miatt.

Az ellenzéki jelölt Vona természetesen arra gyanakszik, újabb kormánypárti lejáratókampány, esetleg megfélemlítés áldozata lett ma délután. Valóban nem ez lenne az első példa, hogy a Fidesz lesifotósokkal próbálja meg kellemetlen helyzetbe hozni politikai ellenlábasait, pár éve ez Simicska Lajossal, Orbán Viktor egykori oligarchájával és jó barátjával is megesett.

(Index // Címoldali kép: Vona Gábor, Facebook)