Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Orbán szerint az ellenzék maga vallotta be, hogy Soros ügynöke

Ez a cikk több mint 6 éves.

Orbán Viktor Bayer Zsolttal beszélgetett a Bayer show című tv adásban. A teljes beszélgetést csak vasárnap este vetíti Mészáros Lőrinc tévéje, az Echo Tv, de a híradóban már mutattak belőle egy kis előzetest, amiből kiderül, Húsvét vasárnap sem hallgatnak a kampányhazugságok.

Talán a legérdekesebb rész az, amelyben Orbán magyarázatot ad arra, honnan jön a pénteken mondott 2000 Soros-ügynökre vonatkozó szám, akiket Orbán pénteki rádióinterjújában mondottak szerint, név szerint tud azonosítani a magyar kormány. A miniszterelnök ugyanis azt mondta Bayer Zsolt műsorában erről, hogy maga az ellenzék ismerte be a 2000 Soros-ügynök létezését:

Ők maguk mondják el a saját hangjukon, hogy dolgoznak a magyar kormány ellen, meg akarják buktatni. Ők mondták be, hogy legalább kétezer fizetett embere dolgozik Soros Györgynek a magyar kormány megbuktatásán, tehát olyan nagyon nem hiszem, hogy föl kéne háborodniuk, amikor ők saját maguk leplezték le saját magukat.

Sajnos az előzetesbőltovábbi információ nem derül ki  (és vélhetően a műsorból sem fog) arról, ki, mikor, hol „mondta be a saját hangján” ezt a számot, azt, hogy Soros fizetett ügynöke. Bár az talán elég furcsa lenne, ha az ellenzék felfedné, hogy ők bizony Soros ügynökei, 2000-en vannak, majd át is adná ezt a név szerinti listát Orbán Viktornak.

Orbán húsvéti üzenetében beszélt arról is, az ellenzék nemzetközi célokat szolgál,  egy nemzetközi cenzúra hálózat része, amely még a „média alatti szociális médiában” is tud cenzúrát alkalmazni. Ezzel szemben pedig a magyar kormány áll, amely a hazát képviseli.

Orbán arra kért mindenkit, a hátralévő egy hétben mindenki beszéljen rá minden ismerősét arra, hogy el kell menni szavazni. A Fidesz április 6-án Székesfehérváron tartja a kampányzáróját, amely egy magyar kampányzáró lesz.

(Címoldali kép: Oligarchia)