Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.
Önkormányzati választás 2019.
Főopolgármester-választás eredménye 100%-os feldolgozottságnál
50,86%
KARÁCSONY GERGELY
44,1%
TARLÓS ISTVÁN
4,46%
PUZSÉR RÓBERT
Budapesti polgármesterek
kormánypárti
9
ellenzéki
14
Feldolgozottság: 100%
Megyei jogú városok polgármesterei
kormánypárti
13
ellenzéki
10
Feldolgozottság: 100%
Kattints ide a részletekért!

Kidobóemberek akadályozták meg, hogy a 24.hu kérdezzen az 1,2 milliárdos offshore számlával rendelkező Szabó államtitkártól

Péntek reggel írta meg a Magyar Nemzet, hogy a volt hatvani polgármester, Szabó Zsolt fideszes képviselő nevén 1,2 milliárd van egy offshore számlán. A fejlesztési minisztérium államtitkára péntek este tartott politikai gyűlést Vámospércsen, ahol a 24.hu munkatársa, Zalavári Noémi akart volna kérdezni tőle, de két, magát azonosítani nem kívánó kidobó útját állta.

A fórum helyszínének otthont adó művelődési ház ajtajában ugyanis két férfi állt, akik nem voltak hajlandóak beengedni a 24.hu stábját, azzal, hogy az eseményre csak támogatók léphetnek be. Hiába állt a plakáton, hogy politikai gyűlést tartanak bent, két férfi nem engedett. De arra se voltak hajlandóak, hogy elmondják, mit keresnek ott, és mi alapján van joguk bárkit beengedni vagy nem beengedni egy nyilvános politikai rendezvényre, egy közintézményben.

Zalavári Noémi többször is próbált bejutni a 24.hu videója szerint az épületbe, de a két férfi ezt törvénytelen módon nem engedte.

Az eset azért is furcsa, mert Szabó délelőtt a teljes magyar sajtónak küldött levelében közölte, hogy mindenkit be fog perelni aki az offshore számláról szóló hírt leközli. Ellenben úgy tűnik újságírói kérdésekre annyira nem akar válaszolni, hogy a sajtó munkatársait kidobóemberekkel tartják távol fórumától.

Olvass tovább!