Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Bayer Zsolt: „Sem Mészáros Lőrincnek, sem Tiborcz Istvánnak nincs szégyellnivalója”

Ez a cikk több mint 6 éves.

A Békemenetről és a Fidesz kommunikációjáról adott interjút Bayer Zsolt a Mandinernek. A Fidesz vezető publicistája szerint minden jó, csak a kormányzati kommunikáció rossz.

Bayer Zsolt szerint azért van szükség a Békemenetre, mert Hódmezővásárhely után az ellenzék új erőre kapott, a Magyar Idők szerzője szerint a kormányoldalon is vannak olyanok, akik félnek egy esetleges választási vereségtől, nekik kell visszaadni a hitüket a Békemenettel.

Bayer szerint bármit is ír a 444, a Békemenet nem fideszes szervezés, ezt azzal bizonyította, hogy állítása szerint az első Békemenetet ellenezte is a kormánypárt vezetése.

Bayer szerint bár elaltat minket a kerítés, és hogy nincsenek migránsok Magyarországon (bár pont januárban derült ki, hogy a kormány valójában befogadott menekülteket – a szerző), szerinte a kormány folyamatos csatát vív Brüsszellel, és az ENSZ-el amire az ellenzék nem lenne képes.

Szerinte nem a kormányzásban van hiba, hanem a kommunikációban. Egyrészt szerinte hiba, hogy csupán egy lábon áll a kommunikáció, másrészt pedig az, hogy pont ezért nem reagál a kormánypárt a korrupciós vádakra.

„Itt van ez az állandó mészároslőrincezés és tiborczistvánozás, amik egyfajta epitheton ornanssá változott, mert nem reagáltuk le ezeket az ügyeket soha. De én azt gondolom, hogy mivel sem Mészáros Lőrincnek, sem Tiborcz Istvánnak nincs szégyellni valója (sic), így szerintem politikai hiba az, hogy nem reagálunk, hanem mindent hagyunk a levegőben lógni.”

A teljes interjú itt olvasható.

(Címlapkép: MTI)