Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Vona Gábor miskolci mecsetépítéséről hallucinált a Fidelitas

Ez a cikk több mint 6 éves.

Egy hete tette közzé a fideszesített Mandiner azt a videót, amiben Vona Gábor török hallgatóság előtt „tesz hitet Allah mellett”. A videó persze semmit nem bizonyít, az „Allah” törökül szó azt jelenti, hogy „Isten”,  a Jobbik elnöke pedig, amint a videó címe is állítja, éppen törökül beszél.

Nem mintha jelentene bármit, ha Vona Gáborról kiderülne, hogy muszlim, avagy esetleg mormon. A Fidesznél viszont már a vallásháborúk korát idézve úgy tartják, hogy muszlimnak lenni hazaárulással felérő bűn, ezért a propaganda-média másról se szól egy hete, mint hogy Vona Gábor muszlim, ami úgy tűnik, még annál is rosszabb, mint amikor balliberálisokkal és zsidókkal barátkozott.

Miért fontos ez, és hogyan kell értelmeznünk Vona „hittételét”?

A miskolci Fideliras és IKSZ sajtótájékoztatója a Jobbik irodája előtt

A miskolci Fidelitas és Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség tegnapi közös, „Allah növessze hosszúra a szakállad!” című látványos és lokális vonatkozásokban gazdag sajtótájékoztatójából ezt is megtudhatja a helyi Fidesz-média olvasója. Kováts Ágoston, a Fidelitas Észak-magyarországi regionális igazgatója és Váraljai Zoltán, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség országos alelnöke, városi elnöke a következőket mondták:

  • Vona Gábor mindenkit összezavart a balra húzásával, de mostanra már biztos, hogy Vona Gábor behódolt, és a bevándorlást támogatja.
  • Vona Gábor nem először tett tanubizonyságot arról, hogy az Iszlám barátja, hiszen korábban olyat is mondott, hogy „az iszlám az emberiség utolsó reménye”, valamint hogy engedélyezné a mecsetek építését Magyarországon (ahol amúgy nincs tiltva a mecsetépítés, mert vallásszabadság van).
  • Vona Gábor a magyarok istene helyett idegen istenek szolgálatába állt.
  • Vona Gábort és pártját bábként rángatja Simicska és Soros  – ez modjuk nem új.
  • Vona Gábor felcsapott stand-up komikusnak, összevissza beszél, és csak nevetni tudnak rajta a magyarok, mert nem hülyék.
  • Vona Gábor titkolt muszlim hitének felszínre kerülése után nem zárhatjuk ki, hogy a Jobbik irodáját bevándorlást szervező irodává vagy mecsetté fogják alakítani. Az állítás súlyát egy molinóval is jelezték a fiatal kormánypártiak.

Az eseményről videó is készült. A szerkesztő müezzin-ének szerű dalt kevert a videó alá, hogy ezzel is jelezzék Miskolc iszlamizációjának aktualitását.

ű
(minap.hu, címoldali kép: facebook)