Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Valaki visszaélt a diáktüntetés egyik szervezőjének nevével, és kamu emailt küldött a sajtónak

Ez a cikk több mint 6 éves.

A zoom.hu közölte le azt a kamu közleményt, majd helyesbített, amelyet a Független Diákparlament és a múlt heti diáktüntetés egyik szervezőjének nevében küldtek ki.

A sajtóközlemény szerint a diákok az ország megbénítására készülnek csütörtökön, és kis időre a magyar Internetforgalmat is leállítják majd. A kamu közleményt a viktor.gyetvai.diakparlament@gmail com nevű elég levágos címről küldték Gyetvai Viktor és a Független Diákparlament aláírásával.

A Független Diákparlament házi blogjának tekinthető fegyvertelen.blog.hu szerint, „még nem világos, hogy ezzel le akarnak minket járatni (teljesíthetetlen dolgokat ígérve a sajtónak, nyilván nem fog leállni a magyar internet), vagy csak simán feltűnést szeretnének kelteni.”

Még mielőtt bárki is elkezdne Fideszezni elég valószínűtlen, hogy a kormánypárt ilyen béna akcióval próbálná lejáratni a diákokat képviselő szerveződést, valószínűbb, hogy egyszerűen csak random állampolgárok szórakoztak a sajtóval, akik nem nem tetszik a Diáktüntetés.

A Fegyvertelen blog szerzője azt is hozzáteszi cikke végén: „Egyelőre a diáktüntetés szervezőiként megvárjuk a január 31-ét, és ha addig nem reagál érdemben az Emmi a diákok 12+1 pontjára, akkor jelentjük be a folytatást. Az eseményeket itt lehet követni, oldalunkon pedig visszaszámláló is pörög.”

(Fegyvertelen)