Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Imrekertészezéssel szavazta meg a Jobbik egri képviselője a Soros-tervet, amiről nem is tudja létezik-e

Ez a cikk több mint 6 éves.

Egerben is szavazott a helyi közgyűlés arról, hogy elítéljék a Soros-tervet, és a helyi migránsszervező irodákat. Az EgriSzín beszámolója szerint ez se ment zökkenőmentesen. A helyi Fidesz képviselői is alakítottak, de az igazi sztár a jobbik képviselője lett.

Habis László polgármester nyújtott be javaslatot az egri közgyűlés elé, a szokásos már máshol is láthatott rend szerint, amely elítéli a városban működő sorosistának bélyegezett civil szervezeteket, és a Soros-tervet. Erről vitáztak a képviselők.

Habis polgármester indoklásáról idéznénk is az EgriSzín beszámolóját:

Mint megtudtuk, Nyugat-Európa en bloc hamarosan emigrációba kényszerül, mégpedig a nyugalom kis szigetére a szép és gyönyörű Magyarországra költöznének életüket, kultúrájukat mentendő. Addig azzal a félmillió manapság kitántorgó magyarral majd csak kihúzzák valahogy. A polgármester úr közlése szerint francia testvérvárosunkat már nagyon fojtogatja a muszlim jelenlét.

Bár az LMP képviselője Komlósi Csaba megkérdezte, hány menekült vagy migráns is van Egerben, hogy a közgyűlésnek ezzel kell foglalkoznia, és a polgármester jelezte is, hogy neki egyről sincs tudomása, a tervezetet végül a Jobbik támogatásával megszavazta a közgyűlés.

Az igazán érdekes pedig a Jobbik képviselőjének indoklása volt. Aki bár nem tudja van-e Soros terv, de akár lehetne is, és ha van akkor az biztosan, az „Imre Kertészek, Paul Lendvaik, Kertész Ákosok” érdekét szolgálja. De arról is gondoskodott a Jobbik képviselője, hogy értsük kikről akar valójában beszélni, amikor egy anekdotát is elmesélt az SZDSZ képviselőről, aki azt állítja a nagyszüleit a Dunába lőtték. Ha pedig még így se esne le, hogy itt zsidózásról van szó, azt is hozzátette, ezek az emberek azok akik a magyarságra támadnak. Úgyhogy biztos ami biztos, a zsidók miatt, megszavazta a Soros-terv elleni fellépést a Jobbik képviselője, akkor is, ha nem tudja létezik-e.

A Fideszes képviselők reakciója erre csupán annyi volt, hogy megkövették az urat, hogy ellenzékinek nézték. – az EgriSzín szerint.

Még mielőtt tovább osztaná ezt a cikket, a Fideszes úri közönség arról, hogy a Jobbik antiszemita jegyezzük meg. Ez a történet azt is igazolja, hogy a sorosozásnak bizony van antiszemita értelmezése. Ha nem is antiszemitizmus maga a sorosozás, használja az antiszemitizmusra való fogékonyságot, tehát magát az antiszemita indulatokat.

Frissítés: Olvasóink hívták fel a figyelmet, hogy a videón szereplő Bognár István egyébként összetűzésbe került a Jobbik vezetőségével, így kilépett az egri szervezetből, de párttagságát megőrizte.

Frissítés2: A Jobbik ellenben ezt a választ adta arra a kérdésre, hogy Bognár István tag-e:

Az egri Jobbiknak nincs Bognár István nevű képviselője, illetve tagja.