Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Németh Szilárd szerint a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke is nemzetbiztonsági kockázat

Ez a cikk több mint 6 éves.

A ma reggel megtartott Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről Németh Szilárd és a többi komránypárti bizottsági tag kivonult, mivel Németh szerint igenis létezik Soros-hálózat és Soros-terv, a mai ülésre pedig olyan emberek jöttek el, akiknek minden cselekedete arról szól, hogy ezt a tervet végrehajtsák. Mielőtt kivonultak a teremből, Németh konkrétan meg is nevezte a szerinte nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Szél Bernadettet, bár ez valószínűleg magát Szél Bernadettet sem érte nagy meglepetésként, mivel néhány nappal ezelőtt ezzel az indokkal akarták kitiltani őt az ülésről.

A kivonulás után Németh egy újságírótól tudta meg, hogy Molnár Zsolt, a bizottság elnöke levelet írt Soros Györgynek, amelyben arra kérte, tisztázza, van-e Magyarországra nézve terve, mi az igazság a kormány állításaival kapcsolatban.

Németh Szilárdnak sem kellett több, gyorsan Molnár Zsoltot, a bizottság szocialista elnökét is nemzetbiztonsági kockázatnak nyilvánította.

Szerinte Molnár ezzel túllépett a hatáskörén, meglepte, hogy levelet írt Sorosnak. Molnár Zsolt szerint Németh jelent „demokráciakockázatot”, és felháborítónak tartja, amit róla és Szél Bernadettről mondott.

Molnár egyébként már az ülés kezdetén hangsúlyozta álláspontját amikor arról beszélt, ma végre pontot tehetnének a közéletet évek óta megosztó kérdésre, a „nem létező Soros-tervre”.

Kép: Index Videó