Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Karácsony Gergely macskát simogatva, andalító zenére mondja el, milyen országot szeretne

Ez a cikk több mint 6 éves.

Karácsony Gergely, a Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd közös miniszerelnök-jelöltje videóban kívánt Új Magyarországot a választópolgároknak.

Boldog új évet!

2018-tól Magyarország egy sokkal nyugodtabb, békésebb, építkező ország lehet. Egy olyan ország, ahol mindenki számít. Boldog új Magyarországot kívánok mindannyiunknak!👉 http://karacsonygergely.hu/csatlakozz ✘

Posted by Karácsony Gergely on Sunday, 31 December 2017

Karácsony egy macskát simogatva, valóban békés hangulatú, andalító gitárszóval aláfestett videóban mondja el, hogy a politikának nem háborúkat kellene szítania, hanem a békét kellene építse, ami egész évben tart, nem csak az év végi kegyelmi időszakban.

Élhetnénk egy olyan országban, ahol a közélet arról szól, hogy hogyan lesz jobb az iskola, az egészségügy, hogyan nőnek a bérek, és hogyan érezzük magunkat biztonságban. Én készen állok arra, hogy egy ilyen országért dolgozzak.

Üzenetét Karácsony a kormányváltás esélyével zárja.

2018-tól Magyarország egy sokkal nyugodtabb, békésebb, építkező ország lehet. Egy olyan ország, ahol mindenki számít. Boldog Új Magyarországot kívánok mindannyiunknak!