Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A kaposvári kétfarkú kutya megjelölte a területét, egyből hatan igazoltatták

Ez a cikk több mint 6 éves.

Hat rendőr tudta csak megállítani a kaposvári MKKP vezetőjét abban, hogy festékszórójával körbejelölje a területét. A Berkecz Balázs Együtt alelnök által készített videó felvételei alapján nem voltak túl együttműködőek a rendőrök. A helyi kuytapártost vonták általános igazoltatás alá, az érdeklődő Együtt politikusnak csak annyit mondtak, hogy őt nem vonták igazoltatás alá, ezért ne kérdezzen.


A mai akcióval kaposvári Cseri parkba építendő határvadász laktanya ellen tiltakozott a helyi Együtt és az MKKP. Az eddig közparkként működő terület közel felét, másfél hektárt a kaposvári közgyűlés a rendezési terv módosításával nemrégiben beépíthetővé tette. A határvadász laktanya építése már el is kezdődött. A rendezési terv módosítását a helyi szocialisták is megszavazták, csak az az Együtt és a Kétfakúkutya párt emelte fel a szavát a közpark beépítése ellen.  

 

Tóth Barnabás helyi kutyapártos nagyon élvezte az akciót, legszívesebben mindennap megcsinálná, csak sokszor van Budapesten. Éppen ezért is építenék ki a kötött pályás teleportot, hogy három másodperc alatt Kaposváron legyen, ha fújkálni támad kedve.  

 

A Kutyapárt és a kaposvári önkormányzat „jóviszonya” legendás. Az önkormányzat rendeletben tiltotta be a járdafestést, miután az MKKP aktivistái négyszínűre festették a repedezett járdákat. Erre válaszul az  aszfaltrepedéseket kifugázták a kétfarkúak, amivel kapcsolatban eljárást indítottak ellenük.  Tiltakozásképpen lekopott zebrákat festettek újra a helyi passzivisták. Amikor virágokat ültettek a kétfarkú kutyák, az önkormányzat nemes egyszerűséggel kidobatta a virágokat, és a tartókat a közmunkások által használt telepre vitette.