Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Esővel és koszorúzással indul a nemzeti ünnep – videók

Ez a cikk több mint 6 éves.

Esővel és rossz idővel indul a nemzeti ünnep, és ha hinni lehet az időjósoknak, ennél csak rosszabb lesz a helyzet. A Kossuth téren viszont már felvonták a zászlót.

Ünnepélyes zászlófelvonás az Országház előtt (Fotó: Illyés Tibor/MTI)

A 1956-os forradalom és Nagy Imre miniszterelnök emlékére az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a MOMA, az Együtt és a Liberálisok éppen közösen helyeznek el koszorút a Nagy Imre emlékháznál.

A Párbeszéd Magyarországért és az Együtt nem elégedett meg a koszorúzással, Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és Szigetvári Viktor az Együtt elnökségi tagja egy másik rendezvényen is megemlékeznek az 56-os forradalom hőseiről:


Mindeközben a Közös Ország Mozgalom ma délutánra tervezett tüntetését tegnap lemondták a szervezők, a várható rossz idő miatt. Erről itt írtunk bővebben.

A Momentum Mozgalom is hirdetett tüntetést ma délutánra még korábban, ők egyelőre nem nyilatkoztak arról, megküzdenek-e az elemekkel vagy sem. Szintén délután várható Orbán Viktor ünnepi beszéde is, a szokásostól eltérően most a Terror Házánál beszél majd a miniszterelnök.

Címlapkép: MTI / Illyés Tibor