Hogy ne maradj le, értesítünk a nap 1-2 legfontosabb cikkéről a Mércén. Jöhet?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Már csak 7 nap, már csak 987 ezer forint, és lesz merce.hu!

Ez a cikk eredetileg a Kettős Mércén jelent meg, de áthoztuk a Mércére, hogy itt is elérhető legyen.

Már csak 987 ezer forint hiányzik a Mérce hírportálhoz szükséges összegből, és 7 napunk van, hogy ezt összegyűjtsük. Csupán ennyi van hátra, hogy minden összeálljon ahhoz, hogy a Kettős Mérce blogból merce.hu hírportál lehessen, hogy elindíthassuk Magyarország első 100%-ban olvasói támogatásból működő, független és baloldali értékeket valló hírportálját!

marcsak987ezer.jpg

Az elmúlt egy hétben felpörgött a kampány, és több mint 500 ezer forint jött be, köszönjük! Most arra van szükségünk, hogy a maradék 7 napban közel egymillió forintot gyűjtsünk! Ez pedig nem lehetetlen, de szükség van hozzá a ti támogatásotokra is!

Ha pedig összegyűlik az 5 millió forint, meglesz az összeg, amiből el tudjuk indítani a merce.hu-t!

A kampány elején 5000 db Mérce-portál téglajegy kiadását terveztük, hogy ebből finanszírozzuk a merce.hu létrejöttét. Eddig már több mint 4000 jegy kelt el, de 987 még tulajdonosára vár. Éljetek vele!

Nem csak pénzzel tudtok támogatni minket, ma 18 óráig még regisztrálhattok a Thunderclap nevű alkalmazásba, ezzel is segítve, hogy egy utolsó óriási elérést csináljunk a kampánynak!

Beszállok a kampányba!

Ha nem tudjuk összegyűjteni az 5 milliót, akkor is továbbmegyünk majd valamilyen formában, de kénytelenek leszünk lemondani néhány tervünkről. Hogy hogyan gyűjtjük, és mire fordítjuk a pénzt, arról itt olvashattok bővebben.

Egy olyan újságot építünk, ami kritikus baloldali, de nem pártos, ellenzéki, de nem Orbán-gyűlölő, hanem saját értékválasztásai miatt a jelenlegi kormánnyal szemben álló lap, amely a közélettel, de nem a politikai bulvárral foglalkozik. A merce.hu az ország és a világ legfontosabb híreit dolgozza fel a számunkra iránymutató értékek mentén. Az 5 legfontosabb témánk: az oktatás, az egészségügy, a szegények, a dolgozók és a nők helyzete.

Ha fel tudjuk építeni a Mércét, akkor az olyan független hírportál lesz, amit nem a gazdasági tőke, a hatalom vagy a politikai elit irányít, és amely a 2018-as választások kapcsán fel tud lépni egy igazságosabb és szabadabb Magyarországért!

Ha teheted, támogass minket rendszeresen vagy egyszeri összeggel:

Támogatom a merce.hu felépítését!

Egyszeri támogatás bankkártyával, biztonságosan az adhat.hu-n keresztül.

Banki utaláshoz

Számlatulajdonos: Kettős Mérce Egyesület
Bankszámlaszám: 16200216-17076018

Külföldről utaláshoz ezek az adatok fognak kelleni:
IBAN: HU68162002161707601800000000
BIC: HBWEHUHB

Ha nem tudtok pénzzel támogatni minket, akkor is hozzá tudtok rakni az építkezéshez néhány téglát, például azzal ha megosztjátok meg ezt a cikket,

Ha kérdésetek van, kommenteljetek itt a cikk alatt, és válaszolunk, vagy küldjetek emailt az info@kettosmerce.hu-ra!

Olvass tovább!