Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kunhalmi: Ha nyíltan betiltják a pártjainkat, akkor sem fogunk meghátrálni!

Ez a cikk több mint 5 éves.

Tarthatatlan, hogy a független állami intézmények a Fidesz a saját céljaira használja, és még vállalni sem meri, hogy így próbálja ellehetetleníteni a politikai ellenfeleit, ugyanezt a módszert alkalmazva a az oktatás, a kultúra és a tudomány élet területein is –ezt már Kunhalmi Ágnes mondta.

A pártok pénzbüntetése mellett az ellenzéki képviselőket is bünteti a Fidesz, mert nem hagyják szó nélkül az autoriter politikájukat – teszi hozzá az MSZP-s politikus. „Azt bezzeg nem mondta el az évértékelőjében Orbán, hogy 2018-ban elsők voltunk a krónikus betegségekben elhunytak számában, és elérte a 100 ezeret azoknak a fiataloknak a száma, akik középfokú végzettség nélkül léptek a munkaerőpiacra”.

„Ha ellehetetlenítik az ellenzéket, ne csodálkozzanak ha néha belesípolunk a fülükbe”- mondta harciasan Kunhalmi, szavait pedig ugyancsak hangos sípolás követte.

Ha nyíltan betiltják a pártjainkat, akkor sem fogunk meghátrálni! – kiáltotta Kunhalmi.

Végezetül arról beszélt az MSZP-s politikus, hogy meg kell tanulni szolidárisnak lenni minden ellenzéki országgyűlési képviselőnek minden ellenzéki országgyűlési képviselőnek, és összefogásban, együtt kell indulni a választásokon.

Címlapkép: Mérce fotó