Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Legalább az Echo TV-ben beolvasták a tüntetők 5 pontos követelését

Ez a cikk több mint 2 éves.

A MTVA székházához tegnap este azzal a céllal érkezett Hadházy Ákos országgyűlési képviselő vezetésével a többezres tömeg, hogy tüntetők követelésének öt pontját beolvassák a közmédiában. Az ellenzéki politikusok azonban nemhogy beolvastatni nem tudták a követeléseiket, de a biztonsági embereken kívül érdemben nem tudtak tárgyalni senkivel a közmédiánál.

Ma már több a kormány kézi vezérlése alatt működő média említette, hogy az öt pontot szerették volna beolvastatni a képviselők, de az öt pontról senki nem adott hírt. Egészen addig, amíg az MSZP elnökségi tagja, Bárány Balázs meg nem érkezett ma este a Napi Aktuális című műsorba.

A műsorvezető, Velkovics Miklós a nagy kérdések bajnoka, így indításból megkérdezte, hogy mit akarnak az MTVA elfoglalásával (mondjuk az, hogy bementek, az elfoglalástól messze van)? Mire Bárány előhúzta a farzsebéből az Ellenzék Petícióját, és felolvasta. Szegény Velkovics Miklós nagyon pislogott, de végül beismerte Bárány kérdésére, hogy annyira nem volt félelmetes, hogy végig kellett hallgatnia az öt pontot.

Velkovics Vilmos kellemetlen percei

Egy ponton Velkovics még azt is találta mondani, hogy ő ugyan nem akarja védeni az MTVA dolgozóit. Az üdítően szórakoztató videót alább megtekinthető: