Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Amerikai országútról készült stockfotóval indított a Vidék Hangjai

Ez a cikk több mint 3 éves.

Ahogy arról a Media1 nyomán mi is beszámoltunk, „tradicionalista keresztény alapokon álló konzervatív”, jobboldali véleményportál indult augusztus elsején, Vidék Hangjai címmel.

Beköszönő cikkük nyitóképe, és egyben Facebook-oldaluk borítóképe egy sejtelmes, kissé ködös erdei úton vezet bele minket a vidék hangjainak rejtelmes világába. Emígy:

Forrás: Vidék Hangjai / FACEBOOK

Természetes igény, hogy egy ilyen szép tájat látva az ember tudni akarja, mégis hova, mely vidékre vezet ez a kacskaringós aszfaltburkolat,

nopláne, hogy nem csak a logó, de még az úton látható terelővonal is narancsos árnyalatú a képen.

Egy nem túl bonyolult kereséssel választ is kaphatunk rá: AMERIKÁBAN. Íme:

Az Üres aszfaltút fák között című képről elég sok minden kiderül: többek közt azt is tudni lehet róla, hogy 2017-ben készült, az ingyenes stockfotókat gyűjtő Pexel oldalára 2019. július 19-én került fel, egy Nexus 6P kamerával készült, és ingyenesen felhasználható, forrásmegjelölés nélkül. A fotót Vidyagauri Jadhav készítette, aki magát „szenvedélyes fotós, web- és UX-designerként” mutatja be, az USÁ-ban él, ott is fényképez.

A Vidék Hangjai nem az egész fotót, csak annak markáns jobbkanyaros részét használta fel, mondjuk azt is tegyük hozzá: a véleményportál egy szóval sem állította, hogy azon túl, hogy minden hazai megyébe szeretnének tudósítót, nem terjeszkednek témáikkal az országhatáron (és az óceánon) túlra is.

Véletlen lenne, hogy rögvest az első cikkeik egyikében a kommunizmus Soros által finanszírozott kísértetével riogatnak, ami egyebesen Amerikát járja be? Aligha.

Izgatottan várjuk hát a további vidéki híreket, a Vidék Hangjain.