Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.
Önkormányzati választás 2019.
Főopolgármester-választás állása 100%-os feldolgozottságnál
50,86%
KARÁCSONY GERGELY
44,1%
TARLÓS ISTVÁN
4,46%
PUZSÉR RÓBERT
Budapesti polgármesterek
kormánypárti
9
ellenzéki
14
Feldolgozottság: 100%
Megyei jogú városok polgármesterei
kormánypárti
13
ellenzéki
10
Feldolgozottság: 100%
Kattints ide a részletekért!

Megszólalt Borkai, megbánta, nem lép vissza, feljelentést tesz

Részben valódinak nevezte a kikerült felvételeket és videókat Borkai Zsolt, bocsánatot kér, nem lép vissza, és azt ígéri, feljelentést tesz egy videofelvételen, amelyben nem újságíróknak válaszol, hanem egy közleményt mond a kamerába a helyi Győr Plusz TV-nek.

„A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben igen, valódiak. Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam, és soha nem éltem illegális szerekkel” – kezdi a Győr Plusz Tv-ben közreadott nyilatkozatát Borkai Zsolt, Győr polgármestere.

Borkai azt is hozzáteszi, állítása szerint semmi illegálisat nem követett el. Borkai a videóban botlásnak nevezi a róla nyilvánosságra került információkat. Szerinte ellenfelei célja az, hogy nyomás alatt tartsák, amitől visszalép. Végül a videó végén közli: nem fog vissza lépni. Borkai a videóban azt is elmondja, feljelentést tesz.


Az elmúlt napokban Az Ördög Ügyvédje nevű blogon jelentek meg cikkek, képek és videofelvételek, amelyek állítása szerint Borkai Zsolt győri polgármester korrupciós pénzekből utazott egy jachtra „bulizni”. A blog állításai szerint ehhez a „bulihoz” Borkai kábítószerek, és „lányok” segítségét is igénybe vette.

Címlapkép: ATV/Youtube
Olvass tovább!