Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Valószínűleg egy idézés miatt körözi a rendőrség Gulyás Mártont

Ez a cikk több mint 5 éves.

A police.hu körözési listájában jelent meg ma, hogy a rendőrség egy garázdasági ügy folyományaként bírósági kezdeményezésre körözi Gulyás Mártont, a Partizán műsorvezetőjét, aktivistát.

Az iktatószámból kitűnik, hogy egy 2017-es ügyről van szó, míg a hivatkozott törvényi cikkből az tűnik valószínűnek, hogy Gulyás nem jelent meg egy idézésére, vagy nem teljesített egy bírósági döntést, ezért adott ki ellene körözést a bíróság.

Pontosan persze az ügy ismerete nélkül nem lehet tudni mi történt, de valószínűnek tűnik, hogy Gulyást egy 2017-es akciója kapcsán körözi a rendőrség. Gulyás 2017-ben a Nemzeti Választási Iroda előtt akciózott, miután az irodában Kubatov Gáborhoz köthető kopaszok megakadályozták Nyakó Istvánt az MSZP politikusát, hogy népszavazási kérdést adjon le a vasárnapi boltzár kapcsán.

Gulyást ebben az ügyben pont garázdaság miatt ítélték el. Míg a választási irodában fellépő kopaszok végül semmilyen büntetést sem kaptak.


Így valószínű, hogy ennek az ügynek a folyományaként keresi a rendőrség Gulyást. Az ügyben kerestük Gulyás Mártont, amint válaszol, megírjuk majd.