Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Nem lehet tűrni, hogy egy 18 éves lány ellen hadjáratot indítsanak, mert beszólt a kormánynak

Ez a cikk több mint 5 éves.

Sokszor mondtuk már, hogy a mélypont, biztos van, aki szerint volt már durvább is, de apaként az, hogy az adófizetői pénzből felhizlalt hányadék média egy 18 éves lányt kamu hiányzási számokkal, és gimnáziumi osztályzatainak meghamisításával támad, mert olyat mondott, ami a kormánynak nem tetszik, az nálam a legalja.

Nem vagyok Nagy Blanka-fan. Szerintem borzasztó káros, ahogy a média a jól beszóló embereket kiemeli, mintha ők valódi közéleti szereplők lennének, mintha egy odamondás egy beszédben, az teljesítmény lenne. Ezzel borzasztóan eltorzítja a fogalmainkat arról, mi az a politizálás, mi ebben a teljesítmény, és olyan embereket emel a reflektorfénybe, akik nem biztos, hogy ezt akarják, és nem készek rá. Volt már pár Nagy Blankánk, nem véletlen, hogy mind gyorsan el is tűntek.

De az, hogy Bayer Zsolt oktat ki valakit káromkodásból, egy 18 éves lány nyakának megy neki, mint a buldog, a Ripost pedig a belsős iskolai érdemjegyeit hamisítja meg, hogy így járassa le, mert csúnyán beszél valaki Orbán Viktorról… Köpni kell.

A helyzet az, hogy ez még a szimpla revolver újságírásnál is durvább, ami nem mellesleg a legelszabottabb teljesítménykényszert tolja tovább a társadalomban, mintha csak az lehetne jó ember, és értékes felnőtt, annak lenne joga megszólalni, akinek jó érdemjegyei vannak. Mintha csak az elit, a simulékonyak, a megfelelők rendelkeznénk jogokkal az országban.

Pedig láttunk már kiváló érdemjegyekkel rendelkező embert szénné lopni az országot, és láttunk már rossz érdemjegyekkel rendelkező embert az utolsó forintját is beadni a közösbe.

Nagy Blanka is egy értelmes gondolkodó, a társadalomról kérdéseket feltevő lány, függetlenül attól, egyetértünk-e vele. Most őt próbálják megtörni, és azzal próbálják megtörni, hogy azzal vádolják, hogy az évtizedek óta teljesen elszabott, magyar oktatási rendszerbe nem tud beilleszkedni.

Blanka, ne is tedd meg!

Nem az irodalom ötöstől vagy a matek ötöstől leszel értékes ember, hanem attól, ha gondolkodsz, ha megkérdőjelezed magad, ha elbizonytalanodsz, de ha kell, kiállsz magadért.

Viszont nekünk többieknek, nekünk is van dolgunk. Nem lehet szó nélkül tűrni, hogy egy 18 éves lány ellen hadjáratot vezessenek azért, mert beszólt Orbán Viktornak.

Ez nem szól másról, mint mindannyiunk megfenyegetéséről, minden magyar ember megfenyegetéséről, kussolj, mert még az iskolai bizonyítványodat is meghamisítják, vagy bármit, a legszemélyesebb adataidból. A bűncselekménytől se riadnak vissza. Persze ezt már láttuk Hadházy táskájának ellopásánál, vagy a Vona vagy Juhász Péter elleni lejáratásoknál.

El kéne menni ezekhez a szerkesztőségekhez, és kikövetelni a bocsánatot Nagy Blankának és mindannyiunknak.

Majd elmenni Orbán Viktorhoz, és követelni tőle, állítsa le ezt a rémálmot.

Nem fenyegethetik a gyerekeinket, a tanárainkat, a szülőket, azért, mert valakinek önálló véleménye van. Az, ahol ez megtörténik, az már nem közösség, az már nem Magyarország!


Korábban tévedésből jelen írás egy korábbi verziója került ki a portálra, olvasóinktól elnézést kérünk.