Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A szegény kis fidesznyikek szörnyű nyavalygásai

Ez a cikk több mint 5 éves.

Meg van az a kép, ugye, ahogy beülnek az Echo TV-be vagy a köztévébe, megírják a számtalan médiafelületükön a jobboldali média nagyágyúi, hogy őket elnyomják? Ahogy a Magyar Időkben tisztogatást követelnek a kulturális életben, mert nekik nem jut hely, elnyomják őket?

Nyilván tudjuk azt, hogy milyen kemény elnyomást kell megélnie egy fideszes megmondóembernek ma Magyarországon, de most már pénzügyi adatunk is van rá.

Az Átlátszó írta meg Vajnai Attila adatkérése nyomán, hogy mennyibe került Milo Magyarországra hozása, és a vele letolt egynapos rendezvény.

Legkevesebb 20 millió forintba. Ez a mi éves költségvetésünk kétharmada.

De az elnyomottsági verseny csúcsteljesítményét mindenképpen Jeszenszky Zsolt, azaz DJ Jeszy nyújtotta, aki nettó 250 ezer forintot kapott azért, hogy felkonferálja Milót. Szörnyű sors, kirekesztettség, nehéz anyagi helyzet. Nyilván ezek a szavak jutnak ezután mindenkinek eszébe a srácokról.

Persze akár még feltolt piaci árakkal elfogadható is lehetne, hogy egy szereplésért többet kap DJ Jeszy, mint a nettó magyar átlagbér. Vagy legalább azt mondhatnánk, hogy nyilván korábban a szoci „nagyágyúk” is kaptak ennyit, de azért érezzük, hogy ez nem normális.

Az pedig szégyenteljes, hogy ezek a srácok le tudják írni azt, hogy ők mennyire el vannak nyomva és ki vannak közösítve, amikor egy estért felveszik egy magyar melós havi bérét.

Vajon mennyit kaphatnak egy cikkért, egy Echo TV-s szereplésért, amiben telesírják a médiát azzal, hogy milyen nehéz nekik.

Nem kéne ezt abbahagyni, és az elnyomottsági verseny helyett inkább büszkén kiállni srácok, hogy tiétek az ország, és le is akasztjátok azt a pénzt, amit egy normális dolgozó el se tud képzelni?

(Címlapkép: Facebook / XXI. Század Intézet)