Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Az önazonosság mindenkinek jár – nem csak a négy fal között

Ez a cikk több mint 5 éves.

2 nap múlva kezdődik a Budapest Pride, ezért ma gyorsan akcióba is lépett a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak), melynek az MTI-hez eljuttatott provokációja…vagyis közleménye  szerint „Közép-Európa a hagyományos nemzeti, vallási és nemi identitásokat tudatosan romboló és azok értékét folyamatosan támadó ideológiákkal szemben a közösséget és egyént megtartó identitások megvédéséről szól.”

A szervezet szerint a magyar családok tízezrei működtetik, éltetik a nemzetet, bár nem vonulnak utcára azért, hogy nemi vagy nemzeti hovatartozásukat hangoztassák – „ez a csendes többség véleménye a véleményterror megmondóembereivel szemben”

– teszik hozzá. Már elnézést, de a Békemenet miről is szól? Nem azért vonulnak utcára emberek, hogy többek közt a nemzeti és vallási (fehér keresztény) hovatartozásukat hangoztassák?

Szerintük a kisebbségek jogainak tiszteletben tartása mellett a többség jogait megkérdőjelezni abban, hogy megvédje és népszerűsítse a számára fontos értékeket, maga a demokrácia megkérdőjelezése.

A Ficsak továbbra is támogatja a többség véleményét képviselő és eredményes építkezést folytató családpolitikát, és ezúton is kifejezi elkötelezettségét a magyar családok, a gyermeket tervező és gyermekeket nevelő anyák és apák mellett – olvasható a közleményben.

Kísértetiesen összecseng a Ficsak mondanivalója Novák Katalinéval, aki szerint

stabilan kell állnunk a jövőben is a házasság értéke mellett, mert fennáll a veszély, hogy „amikor egy maroknyi kisebbség jogaiért harcolnak egyesek, elfeledkezünk a többségről”.

Szerinte nem szabad elfeledkeznünk a többségről, amelynek értékei és a gyerekvállalás mellett határozottan ki kell állni; a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi.

Pedig rettenetes ostobaság ezzel a többség-kisebbség hierarchiával érvelni, miközben épp a ‘többség’ egy része az, aki az egyébként sértetlen jogaiért kardoskodik úgy, hogy a ‘kisebbségtől’ el akarja venni azokat.

Magyarul: az égvilágon senki se akarja megtagadni egy férfi és egy nő házassághoz való jogát, miközben sokan közülük a demokráciára hivatkozva akarják megtiltani meleg párok nemhogy házasodását, puszta létezését is.

Ráadásul a ‘többséget’ maga a kormány legitimálja és uszítja folyamatosan családpolitika címén, miközben valójában fogalmunk sincs róla, a magyarok hány százaléka fogadja el a melegeket.

És hogy jön a nemzet ahhoz, hogy megmondja, kit szeressünk? Végső soron mind emberek vagyunk, mind magyarok vagyunk, ahhoz pedig senkinek sincs joga, hogy szexuális identitásunk alapján döntse el, milyen emberek vagyunk,  mennyire vagyunk magyarok vagy keresztények.

Baromi egyszerű a Pride-ot buzipropagandának bélyegezni, és habzó szájjal ‘a hagyományos nemzeti, vallási és nemi identitású többség’ jogairól papolni, miközben gyakorlatilag semmilyen ok-okozati összefüggés nincs a demográfiai helyzet, a kereszténység vagy a hazaszeretet és a szexuális indentitás között, ami ráadásul nem egy választott vagy tanult dolog, és végképp nem azt a célt szolgálja, hogy másokat bosszantson, vagy tönkre tegye a magyar családok életét.

Mindannyian emberek vagyunk. A szerelem, a boldogság és az önazonosság mindenkinek jár – nem csak a négy fal között.

Címlapkép: Facebook / Budapest Pride