Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Nem a Magyar Nemzet volt az utolsó

Ez a cikk több mint 6 éves.

Már régóta keringtek a pletykák arról, hogy a Magyar Nemzet bezárhat a választások után, és mehet vele a Lánchíd Rádió is. A pletykáknak része volt, hogy a Hír TV is csak 2019-ig marad majd életben. Simicska erre a választásra tett fel mindent, és ha nem lesz siker, nem tol bele több milliárdot a médiájába. Siker pedig nem lett

Persze Ungár Péter ajánlatot tett a Magyar Nemzetre, de nem valószínű, hogy Simicska ezt elfogadja, a Heti Választ a hírek szerint engedi eladni, de a többi médiaterméknél esélyt sem akar adni, hogy valamilyen trükkel a Fidesz megkaparinthassa.

Vannak olyan médiatermékek, amiket viszont nem Simicska óvó kezének elvesztése fenyeget. A kormánypárt már korábban kijelölte, hogy minden független médiatermékkel le akar számolni, és az a folyamat, ami valahol a közmédiával kezdődött, az Origóval, majd a Népszabadsággal folytatódott, vasárnap után nem fog megállni, sőt az újabb kétharmad után fel is gyorsulhat.

Ugyanis miközben a nyilvánosság előtt a civil szervezetekkel birkózik, mint a megmaradt függetlenség szimbolikus szervezeteivel, a színfalak mögött az Index, az RTL Klub, a 444, a HVG lehetnek a kormány célpontjai. Bár erről semmilyen információ sincs, de ha van lehetősége a kormánynak, akkor a Central médiacsoport és a 24.hu is számíthat kellemetlenségre.

Egy dolog biztos, ez a 4 vagy ki tudja hány év, nem a szabad sajtó évei lesznek Magyarországon.