Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Bödőcs Tibor Orbánként adott villáminterjút

Ez a cikk több mint 6 éves.

Bödőcs Tibor nem először száll bele páros lábbal Orbán Viktorba és a Fideszbe, de szerencsére még mindig elég szórakoztatóan csinálja.

Legfrissebb paródiájában éppen ő maga alakítja a miniszterelnököt, akit egy stábnak sikerül elkapnia egy villáminterjúra. A stáb egyébként a Fidesz kampányzáró gyűlésére ment volna, ahová őket nem engedték be, így az ajtóban várakoznak, hátha sikerül mikrofonvégre kapniuk a miniszterelnököt.

Orbán ahogy meglátja őket, visszamenekülne az épületbe, ami nem sikerül neki, ezért kénytelen néhány szót szólni. A miniszerelnök úr szerint „a közpénz az új saját” és „a gyros az új Soros”. Ha arra kerülne a sor, hogy átvilágítják, azt kéri, Elios lámpával tegyék.

Semjén luxusvadászatáról azt mondja, a miniszterelnök-helyettes csak meg akarta mutatni, hogy „Svédországban olyan áldatlan állapotok uralkodnak, hogy 40-50 percet kell várni egy mentőhelikopterre, hogy elvigyék a döglött szarvast.”

Orbán szerint 1300 milliárd gombócból is sok, de azért meg lehet élni belőle szerényen, egyébként pedig úgy gondolja, „majd a választók eldöntik, hogy Németh Szilárd vagy az ebola”, mindenesetre ők nem akarnak Csornából Las Vegast vagy Nyírbátorból Párizst.

Íme a teljes videó: