Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Fingópárnával esett neki Vona Gábornak a Fidesz médiája

Ez a cikk több mint 6 éves.

Vannak ezek a klasszikus poénok, amik már a kitalálásukkor is klasszikusak voltak. Fingópárnát rakni valakinek a székére vagy rajzszöget, és még ennek is van a legklasszikusabb, minimál költségvetésű megoldása, amikor valakire egy „hülye vagyok” vagy egy „rúgj belém” felirat kerül.

Valami ilyesmit csinált meg a Fidesz-közeli SzegedMa hírportál ma Vona Gáborral, hogy aztán úgy csináljanak ebből hírt, mintha valami komoly dologról lenne szó.


Vona Gábor Makón tartott fórumot, közben pedig valaki (nah,vajon ki?) „Allahu Akbar” feliratú molinót rakott a kocsijára. Ez még valami nagyon gyenge fricskának el is menne. De nem az történt, hogy kiröhögték Vona Gábort, hogy egy ilyen béna szívatást benézett, hanem a 888-tól a PestiSrácokig minden Fidesz-médiatermék halál komolyan lehozta, hogy „Vona Allahu Akbar feliratú kampánykocsival közlekedik”. Jó, a PestiSrácok legalább azt megengedi, hogy „a matricát feltételezhetően nem a Jobbik kampánystábja helyezte el a kisbusz hátulján”, de aztán komolyabbra veszik ők is, és hozzáteszik „Nem tudni, Vona Gábor választási programjának része -e az említett muzulmán kifejezés”.

Nem, valóban nem tudni :D A muzulmán kifejezésről :D

Tényleg kíváncsian várom mi lesz a következő húzás. Lehet, hogy csokit raknak Karácsony Gergely székére, majd bemutatják a bizonyító erejű fotót, hogy bekakilt az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje? Vagy leöntik Szél Bernadett nadrágját vízzel, és kiírják, hogy biztos bepisilt?

Annyi biztos, ebben a kampányban soha nem mondhatjuk azt, hogy a Fideszhez közel álló médiatermékek szerzői már nem tudnak nagyobb idiótát csinálni magukból .