Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A fideszes politikus úgy akadályozza meg a kellemetlen kérdést, hogy kiveszi a mikrofont az előadó kezéből

Ez a cikk több mint 6 éves.

Baranyi Krisztina, az Együtt országgyűlési képviselőjelöltje egy videót osztott meg Facebook oldalán, mely Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő pénteki fórumán készült. A videón látható, hogy Baranyi a kormány bevándorláspolitikájával kapcsolatban szeretne kérdéseket feltenni, de először a közönség többi tagja próbálja belefojtani a szót, majd az esemény egyik szervezője lép oda Nógrádihoz és veszi ki kezéből a mikrofont, hogy ne válaszolhasson az Együtt politikusának.

Hogyan fojtják bele a szót a kérdezőbe a fideszesek

Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetője nem csak a sajtó képviselőivel erőszakoskodik.Attól sem riadt vissza, hogy Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő fórumán kivegye a mikrofont az előadó kezéből, nehogy kérdéseket tudjak feltenni a magyarok tömeges emigrációjáról.Mindezt egy olyan eseményen, amelyet a Ferencvárosi Polgári Úrhölgyek Egyesülete rendezett, melynek oszlopos tagja (Úrhölgye) – a közelmúltig elnöke – Gyurákovics AndreaAzt, ahogy a Hír TV munkatársát munkája közben lökdösi és inzultálja, itt nézhetitek meg:https://hirtv.hu/ahirtvhirei/lokdosodes-szemelyeskedes-valasz-helyett-menekulore-fogta-a-fideszes-bacskai-2442864Ezt a fideszes tempót kell eltüntetni örökre a magyar politikából.

Posted by Baranyi Krisztina on Friday, 26 January 2018

Baranyi egyébként arról érdeklődött, hogy ha a biztonságpolitikai szakértő szerint minden gazdasági bevándorló súlyos veszélyt jelent az ország számára, még a fehér, keresztény bevándorlók is, akkor a kormány miért támogatta 50 ezer ukrán letelepedését az országban? A mikrofont akkor vette ki Nógrádi kezéből Gyurákovics Andrea, a ferencvárosi Fidesz frakcióvezetője és az esemény egyik szervezője, amikor Baranyi a magyarok tömeges emigrációjára terelte a szót. Az indok: ez a fórum a migránskérdésről szól, vagyis Baranyi kérdése nem vág a témába.

Érdekesség, hogy Gyurákovics pénteken már bekerült a hírekbe egy egészen hasonló húzása miatt, csütörtökön saját testével védte meg a Hír TV kérdezősködő riportere elől Ferencváros fideszes polgármesterét, Bácskai Jánost. Bácskait szintén egy menekültes kérdéstől kellett megvédeni.

Baranyi posztjából kiderül, hogy Gyurákovics Andrea egészen a közelmúltig a Ferencvárosi Polgári Úrhölgyek Egyesületének elnöke volt, de továbbra is tagja. Ez az egyesület szervezte a biztonságpolitikai fórumot, ahol Gyurákovics megint csak erőszakkal akadályozta meg azt, hogy ellenvéleményt kelljen hallania.

Baranyi szavaival: „Ezt a fideszes tempót kell eltüntetni örökre a magyar politikából.”