Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Dustin Hoffmant másodízben is zaklatással vádolják

Ez a cikk több mint 6 éves.

Egy színésztársa „iszonyú, demoralizáló és erőszakos élményként” beszélt Dustin Hoffmannal közös munkájáról egy 1984-es Broadway előadáson.

Kathryn Rossetter azzal vádolja az Oscar-díjas Hoffmant, hogy belső combját markolászta. Korábban Anna Graham Hunter írónő beszélt arról, hogy fiatalkorú, 17 éves volt, mikor a színész zaklatta.

Rossetter története alapján Hoffmannal való kapcsolata kiegyenlítetlen volt, mert kezdő, épp csak felkarolt színésznőként rajongással tekintett Hoffmanra. Az agresszív közeledés viszont hamar átlépte a határokat, amit Rossetter egy ilyen kapcsolatban még normálisnak tekintett volna,

állítása szerint például Hoffman egy ízben a teljes társulat előtt felrántotta a felsőjét, amit a fejére húzott, míg a melleit fedetlenül hagyta, illetve más, végletesen erőszakos módokon is megalázta.

Hoffman egyelőre nem reagált a hírre, az előadás, Az ügynök halálának rendezője azt nyilatkozta, a történet „nem hangzik igaznak”. Hoffman a héten John Oliver HBO-s műsorvezetővel szólalkozott össze, tagadta a többi, ellene elhangzott vádat, kijelentette, hogy „mérhetetlenül tiszteli a nőket” és bocsánatot kért, ha „valaha kellemetlenséget okozott nekik a viselkedése”.

(BBC, Hollywood Reporter)