Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Valódi nemzeti konzultációt indítanak Schilling Árpádék

Ez a cikk több mint 6 éves.

Valódi nemzeti konzultáció indul, heti hét valódi kérdéssel: ezt ígéri a szabadszavazas.hu, és a konzultáció arca és kezdeményezője, Schilling Árpád rendező.

A kezdeményezés promóvideójában a megszokott konzultáció-értékelő díszletek közt mondja el Schilling, hogy szerinte a Fidesz-féle nemzeti konzultáció csak arra való, hogy butítsa az embereket, és rontsa a közbeszéd színvonalát. A konzultáció ráadásul drága, és azt sem lehet tudni, hogy hányan küldték vissza.

A konzultáció egy hamis propaganda, ami iszonyatos sok pénzbe kerül – foglalja össze kritikáját a rendező.

igazi nemzeti konzultáció 1.

Igazi Nemzeti Konzultáció! szabadszavazas.hu Ha egyetértesz a kezdeményezéssel, szavazz és oszd meg! Köszönjük!

Posted by Árpád Schilling on Wednesday, 6 December 2017

A kamukonzultációk helyett szerinte igazi nemzeti konzultációra volna szükség, amiben valóban sokakat érintő, és valóban eldöntésre váró kérdéseket tesznek fel.

A szabadszavazas.hu oldalon ezért hét héten keresztül tesznek fel 7-7 kérdést, amire regisztráció után igennel vagy nemmel válaszolhatunk. Ezen a héten a pártfinanszírozással, az arányos választási törvénnyel, a paksi beruházással, a hálapénzzel, a civil szervezetek támadásával, az Isztambuli Egyezménnyel és az országban legálisan tartózkodó menekültek jogaival kapcsolatban várják a válaszunkat.

A kérdésekhez a szerkesztők háttérinformációkkal is szolgálnak, és azt is megmondhatjuk, hogy egyáltalán mennyire tartjuk fontosnak az adott kérdést.

Nem olyan régen nekünk is volt néhány ötletünk, hogy miről kellene konzultációt tartani, amit tehát ez úton ajánlunk a szerkesztők figyelmébe.