Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

A Mérce első hete: több mint 300 000 oldalletöltés!

Ez a cikk több mint 6 éves.

Október 22-én indítottuk el a Mércét, akkor álltunk át a blog.hu-ról saját életünkre. Zűrös hét volt, tanuljuk a dolgokat, de szerencsére eddig nagyobb hibát nem követtünk el (kop-kop-kop).

Az október 22 reggel 8 óta eltelt 8 nap több mint 100 cikket hozott, és több mint 300 ezer oldalletöltést (ez egyébként kb a 444 napi oldalletöltés számának a huszada, a Ripostnak meg kb 8%-a)!

Ez pedig a duplája annak, mint ami az utolsó 8 napon a Kettős Mérce blogon volt!

És mi bízunk a még fényesebb jövőben, amikor bekerülünk az RSS-kbe, a hírkeresőkbe, a mobil gyorstárakba (rakjatok is be ám! :D) szép lassan, ahogy találkoznak velünk az olvasók, megszokják, megtanulják hogy van ilyen, egyre többen fogják majd a Mérce főoldalt nézni!

Úgyhogy mi egyelőre kényelmesen érezzük magunkat itt a merce.hu-n! És nem tudjuk elégszer megköszöni a támogatásotokat, ami nélkül ez az oldal nem jöhetett volna létre! Reméljük nem csalódtatok bennünk az elmúlt 8 nap után, és sokat fogtok még visszanézni!

A következő időszakban még pár fejlesztést láthattok majd az oldalon, és új szerzőkkel is találkozhattok majd!

Az pedig, hogy látogatóban, napi cikkszámban, és színvonalban meddig növünk majd, csak a mi munkánkon, és a ti támogatásotokon múlik, úgyhogy ha tehetitek támogassatok minket!