Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Első két nap: több mint százezer oldalletöltés, és már lopják is a merce.hu-t

Ez a cikk több mint 6 éves.

Vasárnap elindultunk, hétfőn nyakunkba is kaptuk a nagy esőt, kedden pedig tovább robogunk. Az első két napon látogatószámban a dupláját, oldatelöltésben pedig majdnem a tripláját hoztuk a blogon megszokott átlagnak. Sőt, nagy harcok árán sikerült elérnünk, hogy a Kettős Mérce Facebook-oldalt átneveztessük Mércére – köszönjük a Facebook segítségét. A további pedig csak a mi munkánkon, és persze a ti támogatásotokon múlik!

Ugyanis a Mérce nem csak azért közösségi projekt, mert az olvasók támogatják, hanem azért is, mert minden azon múlik, hány olvasóhoz jutnak el a híreink, hányan ismernek meg minket, hogy ti tovább viszitek-e a híreinket.

A következő hetekben próbáljuk stabilizálni a Mérce működését, próbáljuk majd növelni a látogatottságot, és új szerzőkkel is találkozhatok majd a Mércén.

 

Since day! Corbyn is velünk volt ma a portálinditásnál! #mérce #corbyn #jeremy

Mérce (@kettos_merce) által megosztott bejegyzés,

Mindenesetre köszönjük, hogy olvastok minket, hogy támogattok minket, és reméljük, ezt a szokásotokat továbbra is megtartjátok!

Robogunk előre!

Ui: Mint a címben is jeleztük, lopnak minket. :D A Facebookon több Mérce oldal is megjelent az indulásunk után, amelyhez nincs közünk. A Mércének egy oldala van valójában, amit ezen a linken találtok meg, minden más hamisítvány.