Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Simicskó István: Nagyon komoly gyorsírók vannak a Házban

Ez a cikk több mint 2 éves.

Simicskó István (KDNP) megköszönte Orbánnak a tájékoztatást és a jövőképet, amit kapott a miniszterelnöktől. Megemlékezett róla, hogy 1998 óta parlamenti képviselő, közölte, hogy itt nagyon komoly gyorsírók vannak [a Házban], és mindent felírnak. Szerinte rossz lenne, ha a képviselőknek gyermekeik és unokáik előtt szégyenkezniük kellene ezeket visszaolvasva.

Az nem világos, hogy Kövér Lászlóra, a folyamatosan bekiabáló és röhögcsélő fideszes honatyákra, vagy a lendületesen szónokló ellenzékiekre gondol.

Simicskó ezután a haza fogalmának tisztázásba bonyolódott bele. Feltette a kérdést, hogy a baloldali kormányzat vajon a hazáért dolgozott-e. Szerinte a baloldali kormány nemzetellenes volt, a kettős állampolgárság elutasítása, a gumilövedékek és az adósság miatt.

Szerinte a kormány időben hozta meg a szükséges intézkedéseket a járvány során. Simicskó szerint a vakcinák nem jöttek be maguktól, azt a kormány hozta be. Ráadásul a kormány szerinte felkészült a negyedik hullámra is.

A gazdaság újraindításának elindításáról (!) is dicsérő szavakat szólt a KDNP-s képviselő, szerinte folytatni kell a gazdaság erősítését. Értetlenségét fejezte ki ugyanakkor azzal kapcsolatban, hogy az ellenzék mindig felháborodik a nemzeti konzultációkon.

Fontos szerinte, hogy a rendőrök és a katonák helytállnak a határon. A szülők adóvisszatérítését, a fegyverpénzt és a nyugdíjkorrekciót is dicsérte.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd