Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Orbán, Soros és a társadalmi igazságtalanság: zárjuk mai közvetítésünket

Ez a cikk több mint 2 éves.

A napirenden kívüli és napirend előtti felszólalások keretében a kormány, a kormánypártok és az ellenzék képviselői kifejthették magvas gondolataikat az ország helyzetéről és jövőjéről.

A kormánypártok nem meglepő módon heveny gyurcsányozásba és sorosozásba oltott sikerpropagandával fordultak rá a választások előtti bő fél évre, míg az ellenzék a nép nyomorát és a társadalom méltó életéhez szükséges sürgős és elengedhetetlen intézkedéseket, valamint terveiket hangsúlyozta.

Az adok-kapok szemléletesen mutatta be, mit várhatunk a parlamentben a választásokig hátralévő hónapokban: láthatóan kampányüzemmódba kapcsoltak a politikai blokkok, és noha hangoztak el politikai álláspontok, érvek és adatok, bőven kijutott a nézőknek személyeskedésből és karakterrombolási kísérletekből is.

A mai napon a továbbiakban szokványos országgyűlési munka fog folyni, azonban az azonnali kérdések óráján a miniszterelnök – aki az ülés elején személyesen fordult a tisztelt házhoz – már nem fog részt venni, így az ellenzék kérdéseit sem fogja megválaszolni.

Ezt a percről percre közvetítést tehát most lezárjuk, köszönjük hogy velünk tartottak!

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd