Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Kocsis Máté még mindig Gyurcsány Ferencnek tulajdonítja az ország eladósítását

Ez a cikk több mint 2 éves.

Kocsis Máté szerint egyetlen olyan korszak volt Magyarországon, amikor a magyarok ellen használták a titkosszolgálatokat, és ez a Gyurcsány korszak volt. A Fidesz frakcióvezetője Jakab Pétert többször Gyurcsány Ferenc alkalmazottjának nevezte. Szerinte Jakab az egyetlen, aki verőlegényekkel járja az országot.

Karácsony Gergelyről azt mondta, hogy az minden nyugdíjasnak fűtéstámogatást ígért, de Kocsis szerint ez nem valósult meg, és becsapták az embereket.

Kocsis Máté 11 évnyi kormányzás után fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy Gyurcsány Ferencék adósították el az országot. Tette ezt Dobrev Klára korábbi megszólalására reagálva.

Elmondta, a baloldal 8 év kormányzása alatt 23 500 forinttal emelték a minimálbért, „ma meg arról beszélgetünk, hogy 200 ezer forint lesz” – emlékeztetett Orbán Viktor ígéretére Kocsis. Ezek után az adócsökkentéseket emlegette fel, a vállalkozásoknak és a családoknak kedvezőeket külön kiemelve.

Keresztes László Lórántra reagálva azt mondta, 2010-ben 1 600-an jöttek haza Magyarországra, 2020-ban pedig 23 000-en ami tizennégyszer több.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd