Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Hende Csaba is húzza kicsit az időt, ha már úgyis ott van

Ez a cikk több mint 5 éves.

A volt honvédelmi miniszter, jelenleg az Országgyűlés alelnöke hosszú és vontatott felszólalásában először megemlékezett a nagy elődökről, kik Szombathelyt vezették, az egyiküktől – kinek képe a terem falán lóg – idézett is egy elég semmitmondó szöveget.

Természetesen ezután rátért a bevándorláspártizásra, melyet a jelek szerint a jelenlévő fideszes képviselők a nap messze legfontosabb témájának tartanak, méltatlanul elhanyagolva a korábban már előkerült rákosistázást.

Ezután az előtte szólókhoz hasonlóan ő is megvédte a lámpacsere-projektet, ismét elmondva, a lámpacserét nem hitelből, hanem lízinges konstrukcióban oldja meg, és egyébként is le kellett már cserélni a korábbi lámpákat, mert elavultak.

A világítás minőségéről nem ejtett szót, azonban futólag emlékeztetett az infrastrukturális felújításokra, valamint az M86-os autópályára kapott állami támogatásokra.

Nagyjából ezen a ponton kanyarodott rá a nagyívű önfényezésre, bemutatva, mily sokat és mily hatékonyan dolgozik a városért, amit most nem fogok részletezni, címszavakban: meghallgatom, elintézem, nem lenne kötelességem, stb. stb.

Az ellenzék egyébként megszavazta, hogy készüljön vizsgálat a közvilágítás felújításáról.