Értesítsünk a legfontosabb cikkeinkről?
Remek! Kattints az Engedélyezem / Allow / Always gombra.

Európai független sajtótermékekkel közösen fejlesztjük tovább a Mércét

Ez a cikk több mint 5 éves.

A Mérce a Kettős Mérce blogból nőtte ki magát. Egy elkötelezett, de apró közösségből pár év alatt egy meghatározó sajtótermék lett. Hisszük, hogy a közösségiség és a sajtótermék-lét nem kizárja egymást, hanem éppen, hogy erősíti. A következő év folyamán azon fogunk dolgozni, hogy az, hogy bővül az olvasótáborunk, ne jelentse azt, hogy elvész a Mérce közösségisége.

Az Engaged Journalism Accelerator tavaly indult azzal a céllal, hogy innovatív közösségi újságokat támogasson fejlesztéseik megvalósításában. A 2018 őszén meghirdetett nyilvános felhívásra 30 országból 128 sajtótermék jelentkezett. A közülük kiválasztott nyolc egyike a Mérce, egyedüli magyar sajtótermékként.

A következő évben a program többi résztvevőjével és mentorok támogatásával azon fogunk dolgozni, hogy gyorsabban és alaposabban válaszoljunk az üzeneteitekre, alaposabban tudjuk feldolgozni az általatok javasolt témákat, jobban tudjuk felhasználni az általatok küldött képeket és videókat, jobban tudjunk tájékoztatni a különböző eseményekről, és nyitottabbá, elérhetőbbé tegyük a Mérce-közösséget.

Értetek és nektek csináljuk a Mércét, ezért a következő hetekben fókuszcsoportokat szervezünk, hogy jobban megértsük, mire van valódi igényetek, a fejlesztések tesztelésébe pedig szintén szeretnénk minél több olvasót bevonni.

  • Ha rendszeres olvasónk vagy, és szívesen részt vennél online fókuszcsoportos beszélgetésen (egy alkalommal kb. másfél óra elfoglaltság), akkor töltsd ki ezt az űrlapot!
  • Ha tapasztalt webfejlesztőként jártas vagy a ERP-k, CRM-ek illetve a projektmenedzsment-szoftverek világában, és szívesen dolgoznál velünk, írj egy emailt a tech[kukac]merce.hu címre!

Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.